Ga direct naar de content
Gemeente Baarn

Coördinator facilitaire zaken Schaal 7

Solliciteer uiterlijk vrijdag 28 april
plaatsBaarnlooptijd36 uursalaris2.255 - 3.301 onderwijsHBO · MBO · MBO+ vervaldatumEindigt vandaag

"Droom jij van het coördineren van een efficiënte en professionele werkomgeving? Word de drijvende kracht achter onze facilitaire dienstverlening als onze nieuwe Coördinator Facilitaire Zaken!"

Coördinator Facilitaire Zaken 

36 uur per week


Wat ga je bij ons doen?

Als Coördinator Facilitaire Zaken ben je de drijvende kracht achter een fijne werkomgeving voor onze collega's! Je leidt een team van bodes en schoonmakers, waarmee jij ervoor zorgt dat onze werkplekken er altijd tip top uitzien. Je bent de spin in het web als het gaat om operationele taken op facilitaire gebied. Van binnenkomende verzoeken tot de uitgifte van ICT-apparatuur, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van werkplekinrichting en verstrekt opdrachten aan leveranciers, waardoor onze werkplekken er altijd professioneel uitzien.

Verder overzie jij het contractbeheer en facilitaire projecten, waardoor jij ervoor zorgt dat alles volgens plan verloopt. Bij crisis, sta jij klaar om snel en efficiënt te handelen. Als budgetbeheerder en factuurafhandeling zorg je voor een gezonde financiële situatie. Je bent het aanspreekpunt voor dagelijkse zaken en verzorgt interne verhuizingen. Jij zorgt ervoor dat ons pand op tijd opengaat en sluit, en staat klaar bij storingen in alarminstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de cateringvoorzieningen en voert dagelijks werkoverleg. Kortom jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Je coördineert gebouwbeheeraanvragen, voert ontwikkelingsgesprekken met medewerkers en organiseert events. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van andere projecten, onderhoudt contact met leveranciers en leidt aanbestedingen op facilitaire gebied. Je bewaakt SLA-overeenkomsten en adviseert op facilitaire strategische vraagstukken.

Wat vragen we van je?

Als Coördinator Facilitaire Zaken bij ons verwachten wij dat je een organisatietalent bent met een proactieve houding. Daarnaast zoeken we iemand met volgende competenties:

 • Je bent een echte teamspeler die graag samenwerkt met collega's om de beste resultaten te behalen. 
 • Je het minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding. Bij voorkeur in de richting van facilitair management, maar is geen vereiste.
 • Je bent in staat om efficiënt te plannen en prioriteiten te stellen, zodat alles volgens schema verloopt. 
 • Je bent communicatief vaardig en kunt op een professionele manier omgaan met interne en externe stakeholders.
 • Je bent gewend om verantwoordelijkheid te nemen en kunt snel beslissingen nemen in drukke situaties. 
 • Je bent in staat om efficiënt te werken onder tijdsdruk en hebt een oog voor detail. Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende taken. 
 • Je bent een echte probleemoplosser en bent altijd op zoek naar manieren om dingen beter te doen.

Als budgetbeheerder weet je hoe je geld moet beheren en ben je  in staat om efficiënt te plannen en prioriteiten te stellen. Je bent in staat om met leveranciers te onderhandelen en hebt kennis van contractbeheer. Je bent in staat om op een professionele manier om te gaan met interne en externe stakeholders.

We zijn op zoek naar iemand die ons team kan versterken met zijn of haar ervaring en kwaliteiten en die ons kan helpen om onze facilitaire dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Wat bieden we je?

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een passend salaris van maximaal € 3.301,- (Schaal 7) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gemeenten. 

De functie is bij aanvang voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren volgt een vast contract.

Naast een passend salaris bieden wij:

 • Een toelage beschikbaarheidsdienst.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Je beslist zelf wanneer je dit budget (gedeeltelijk) wilt laten uitbetalen. Ook kun je verlof kopen en verkopen.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
 • Een goede balans tussen privé en werk. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken hybride. Dat betekent dat je werkt op de plek die aansluit bij je werkzaamheden en met wie je daarvoor nodig hebt. Onze werktijden zijn flexibel.
 • Een Microsoft Surface tablet en telefoon van de zaak voor hybride werkers.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen en faciliteren dit waar mogelijk.
 • Een ABP Keuzepensioenregeling.
 • Een ruimhartige tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer.

Jouw werkplek is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Rondom het gemeentehuis is gratis parkeergelegenheid en het treinstation is op loopafstand. Ook is een afsluitbare fietsenstalling aanwezig met oplaadmogelijkheden voor je e-bike.

Waar kom je te werken?

Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Elke dag is anders met collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Ook zijn er korte lijnen met het gemeentebestuur en het management. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging; loopbaan, mobiliteit, ontwikkeling en opleidingen zijn bij ons net zo belangrijk als de koffie, een goed gesprek met je leidinggevende en een goede werkomgeving. Wie bij ons werkt kan rekenen op steun van collega’s, een leidinggevende die faciliteert en een uitdagende werkomgeving. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: samenwerken, duidelijk en verbindend.

Laat ons weten dat je belangstelling hebt!

Je kan tot en met 10 april 2023 reageren. Stuur je motivatie en CV gericht aan de onderstaande contactpersoon door via de solliciteerknop te reageren op vacature 23 - 02 op onze vacaturesite: www.werkenbijgemeentebaarn.nl.

Heb je vragen over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Rene de Jong, teammanager Informatie, via 06-34615985 of per e-mail: r.dejong@baarn.nl .

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. We komen liever direct in contact met onze toekomstige collega.Delen:

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Erkan Dinc van Gemeente Baarn

Gerelateerde vacatures